19 Kasım 2012 Pazartesi

Norveç - Oslo


Çok isterdim ben de şöyle “Ay şuraya gittim, şunu yedim, bunu aldım, bunu denedim, şurda kaldıığğm” diye 5 duyumla gezdiğim yerleri anlatmayı ama öğrenci usulü yürüyor bizde işler n’aparsın! :)

18 Kasım 2012 Pazar

Belçika - Brugge


Ah Brugge ah Brugge.. Anlatılmaz yaşanır.. Belçika’nın 3 şehrini gezdim, en sonuncusu tam bir finaldi.. Brüksel’e bayılmıştım filan ya, Brugge’un yanında halt etmiş!

Belçika - Gent



Bu hafta sonum ne de güzel geçti böyle!  Çok arkadaşımla konuşma fırsatım oldu, çok mutluyum! Ne kadar özlemişim memleketimdeki herkesi, her şeyi..

13 Kasım 2012 Salı

Belçika - Brüksel



Biliyorum çok acayip hızlı yazıyorum, hatta hızıma yetişemiyorsunuz ama napalım, duramıyorum :D ya cidden, her yazım arasında en az 1 hafta oluyor ama anlatacaklarım dağ gibi oldu. Gerçekten bu hep yaşadığım bir problem oldu. Yazmaya vaktiniz olduğunda bir şey yaşayamıyorsunuz, yaşadığınızda ise yazmaya vaktiniz olmuyor. Neyse efendim, bugün “İyi ki görmüşüm” dediğim yerlerden birini; Brüksel’i anlatacağım…

4 Kasım 2012 Pazar

Almanya – Bonn

Gezi hikayelerimize devam.. Havalar burda git gide soğuyor, Türkiye ile aramızdaki sıcaklık farkı açılıyor, e biz de yurtta tıkılı kaldık pek bir yere çıkamıyoruz, ben de henüz buralar donmamışken yaptıklarımı anlatayım madem..